Mens, Maatwerk & Techniek

Professionals in Flow & Fluid Technology

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Technisch commercieel verkoper (binnendienst)

De technisch commercieel verkoper (binnendienst) is zeer belangrijk voor onze organisatie, is de spil eigenlijk waar alles om draait;

Werkzaamheden;

U verstrekt telefonisch en schriftelijke technische adviezen aan onze klanten, en brengt offertes uit waarbij u veel ruimte voor onderhandelen heeft. Opvolging van de uitgebrachte offertes en het zoeken naar nieuwe verkoopkansen is uw drijfveer. U verwerkt in- en verkooporders in onze systemen, de levertijden bewaakt u. Onderhandelingen met onze leveranciers over de beste condities en prijzen, vindt u naast het verkopen net zo belangrijk. Logistieke in- en uitgangscontrole is een aspect wat ook bij het in- en verkoopproces hoort om uiteraard onze klanten correct te bedienen.

Profiel;

De werkzaamheden en het team vraagt om iemand die zelfstandig kan werken maar ook overlegt met collega's om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Uw kennis en functioneren is op MBO+ niveau (MTS), waarbij flexibiliteit, doorzetten en initiatief door ons hoog gewaardeerd worden. Naast Nederlands is beheersing van het Engels, Duits in woord en schrift een pre onze voorkeur gaat uit naar iemand die meerdere moderne talen beheerst.

Wat bieden wij u;

Een goed salaris en secundaire voorzieningen, informele en prettige sfeer en werken in een klein en hecht team. Uiteraard bieden wij u opleidingsmogelijkheden.

Intresse;

Heeft u interesse, neemt u dan contact op met Jan Wouters (directeur/eigenaar), George Blanken (procuratiehouder) of schrijf meteen.

© 2018 aim fluid control. Alle rechten voorbehouden.