Mens, Maatwerk & Techniek

Professionals in Flow & Fluid Technology

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Technische Ontzorging

technische ontzorging
Als onafhankelijk specialist in het meten en regelen van diverse soorten vloeistof- en gasstromen richt aim fluid control zich op de professionele markt met als kerndoelgroepen: OEM, handelsbedrijven en eindgebruikers. 

Maatwerk
Het oplossen van uw vraagstukken staat te allen tijde centraal. Dit betreft meer dan de focus op alleen applicaties, processen en producten.
Door ons meerdere merkenbeleid heeft u een ruime keuzevrijheid in producten en prijscategorieën. In combinatie met onze technische know-how en oplossingsgerichtheid kunnen we u in veel, zo niet in alle gevallen maatwerk leveren. 

Technische ondersteuning
Wij vinden dat het niet alleen om het oplossen van uw probleem gaat, maar ook om de problemen op voorhand te voorkomen.Tevens beschikken wij over gedegen kennis betreffende certificeringen zoals; FDA, Atex, UL, PTB, BAM, KIWA e.a.

Technische Oplossingen


De invulling van de behoefte aan standaardproducten, herhalingsaankopen tot aan engineeringsprojecten die verregaande technische kennis vereisen op het gebied van ons uitgebreide productaanbod.

Assortiment
- Afsluiters, 
- Magneetventielen, 
- Pneumatiek ventielen,
- Actuators, 
- Appendages, 
- Vacuümpompen, 
- Compressoren,
- Fittingen en toebehoren

Technische Oplossingen
Onze technische oplossingen voor flow- & fluid- 
processen bestaan uit bovenstaande productcategorieën, assemblage van systemen, productmodificaties, productontwikkeling, engineering, project ontzorging     
en van maatwerk tot aan advies over en uitvoering      
van complete (en complexe) engineerings-vraagstukken.

Project engineering / Machine optimalisatie

kastenbouw
Engineering en montage voor uw projecten behoort eveneens tot de mogelijkheden. Dit gebeurt in eigen werkplaats door goed opgeleid en ervaren personeel.

Complete besturingen naar wens
Tevens zijn er diverse samenwerkingsverbanden met onder andere werktuigbouwkundige installateurs en kastenbouwers. Via deze contacten kunnen wij complete besturingen en/of applicaties naar uw wens verzorgen.

Machine optimalisatie
Veelvuldig voeren wij machine optimalisaties uit. Hier geldt met name, hoe vroeger in het traject betrokken, hoe efficienter we kunnen werken en er meer besparingen gerealiseerd kunnen worden.

Veldbusbesturing
Ook leveren wij meerkabelige of veldbusaansluitingen voor de automatisering van magneet-afsluiters voor algemene toepassingen en pneumatische componenten. De veldbusbesturing wordt onder andere door middel van de volgende protocollen gerealiseerd; multipool, profibus, interbus, devicenet, modbus en asi.