Mens, Maatwerk & Techniek

Professionals in Flow & Fluid Technology

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Hafner RVS Ventielen 2015

Hevel / Pneumatisch / Electro-pneumatisch bediend.

Download de brochure Download Hafner RVS Brochure Hafner Rvs Ventielen

Waarom Hafner RVS Ventielen?

Heeft u te maken met agressieve of andere uitdagende omgevingsfactoren en toepassingen zoals: extreme koude, extreme hitte, explosiegevaar, oxidatie en chemie? Wilt u de controle over uw vloeistof- en gasstromen op de meest veilige, effiënte manier beheersen?

aim fluid control biedt u een groot assortiment Hafner RVS ventielen én de knowhow om tot de juiste oplossing te komen, van componenten tot aan advies bij engineeringsprojecten. De toepassingen zijn talrijk en gaan van melkkoeienstallen, kaasverwerking, petrochemie, foodindustrie tot aan booreilanden toe. De verschillende uitvoerbare functies betreffen sturen, afsluiten, mengen, verdelen en doseren.

Hafner RVS316

Standaard Materiaal

De RVS ventielen zijn standaard gemaakt van 316L.

Het unieke aan de producten van Hafner is het feit dat zowel de body, de interne delen en zelfs de handnoodbediening van 316L zijn. Hafner RVS is dus niet alleen resistent tegen agressieve (omgevings)condities, maar ook bestand tegen een mogelijk agressief stuurmedia.

De ventielen van Hafner hebben een extreem lage wrijving, een air-flow tot aan 3000 l/min en een compact design. Vele modellen zijn ATEX gecertificeerd. Hafner gebruikt 316L voor zijn RVS-serie. De afdichting is een floating O-ring of en lipseal-ring van PUR of FKM. Deze afdichtingen zijn onderhoudsarm, hebben een zeer lage wrijving en hoeven niet gesmeerd te worden.