Mens, Maatwerk & Techniek

Professionals in Flow & Fluid Technology

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Namur accessoires

Een uiterst complete range van ventielen in 3/2, 5/2 met een Namur aansluiting. Deze serie beslaat onder andere een uiterst compacte serie elektrisch, lucht en hefboom bediende ventielen en flowregelaars.

Handnoodbediening

Handnoodbediening. Handbediende kleppen met veiligheidsfunctie, wanneer een klepstandsteller wordt gebruikt. Handnoodbediening bij toepassing van een klepstandsteller (positioner).

meer info...

Kortsluitventiel

Kortsluitventiel. De aandrijving is in geval van nood eenvoudig en licht met de hand te bedienen.

meer info...

Snelontluchtblok

Snelontluchtblok. Het snelontluchtblok met Namur aansluitbeeld maakt het mogelijk om relatief grote actuators te sluiten met hoge snelheid.

meer info...

Namur lucht-recirculatie ventiel

Namur lucht-recirculatie ventiel. Het Hafner Namuur lucht-recirculatie UB701 ventiel zorgt ervoor dat alleen de uitgaande lucht uit de ontluchtende zijde van de actuator naar de veerkamer van de actuator kan gaan.

meer info...

ZVP tussenplaat

ZVP tussenplaat. De ZVP tussenplaat van Hafner biedt de mogelijkheid om een Namur ventiel met een persluchtcilinder te combineren.

meer info...

Hevelbediende Namur ventielen

Hevelbediende Namur ventielen. Hevelbediende ventielen voor zowel 1/4” Namur aansluiting als 1/2” Namur aansluiting in 3/2, 5/2, 5/3 uitvoeringen.

meer info...

Blokkeer- en ontluchtingsventiel

Blokkeer- en ontluchtingsventiel. Het BHN 601 ventiel blokkeert de luchttoevoer naar de actuator en ontlucht tegelijkertijd de luchtkamers van de actuator.

meer info...

Drukhoudveiligheidsventiel DSV DSVN

Drukhoudveiligheidsventiel DSV DSVN. Het drukhoudveiligheidsventiel zorgt ervoor dat, indien de luchttoevoer wordt afgesneden,

meer info...

Namur Montage accessoires

Namur Montage accessoires. Diverse montagematerialen om tot een goede montage te komen met de verschillende Namur ventiel merken

meer info...

Snelheidsregelplaten

Snelheidsregelplaten. 3/2, 5/2 snelheidsregelplaten voor zowel 1/4” Namur aansluiting als 1/2” Namur aansluiting.

meer info...