Mens, Maatwerk & Techniek

Professionals in Flow & Fluid Technology

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

CKD persluchtconditionering

aim fluid control doet de perslucht conditionering met CKD. Een compleet modulair programma persluchtverzorgingsapparatuur van optimale kwaliteit.

CKD is een toonaangevende Japanse producent van perslucht verzorgings componenten voor de industrië. Van de alom bekende Filters, Filter-reduceers met of zonder Olievernevelaars tot aan electronische drukregelaars en electronische flowmeters.

CKD persluchtconditionering

CKD Filters, Reduceerventielen, Olienevelaars, een compleet, modulair programma persluchtverzorgingsapparatuur van optimale kwaliteit.

meer info...

CKD Dial Air drukregelaars

CKD Dial Air drukregelaars ook wel bekend onder de naam Wilkerson Dial Air. Deze unieke drukregelaars van CKD zijn snelregelaars waarbij men in een handomdraai van 0 naar 10 bar kan regelen en ook weer zeer snel ontluchten.

meer info...

CKD elektronische druk- en flowregelaars

CKD elektronische druk- en flowregelaarsUitgebreid programma van elektronisch gestuurde, proportionele drukregelaars en flowregelaars, stuursignaal 0-10 V of 4-20 mA.

meer info...

CKD persluchtdrogers

CKD persluchtdrogersKoeldrogers, membraandrogers en adsorptiedrogers voor kleine luchtafnames in stand-alone toepassingen.

meer info...