Mens, Maatwerk & Techniek

Professionals in Flow & Fluid Technology

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Over aimaim fluid control is een onafhankelijke specialist gericht op het meten en regelen van diverse soorten vloeistof- en gasstromen. Wij staan u bij met raad en daad over uw flow- & fluid technology.Meer over aim..

Onze Markt & IndustrieënDe markt waarin wij ons bewegen is even divers als het productaanbod. Onze twee belangrijkste productgroepen zijn: 1. afsluiters met bijbehorende pneu-matische en/of elektrische aandrijvingen. 2. Magneetventielen in diverse maatvoeringen voor verschillende media.

Meer over Onze Markt..

Team aim & Onze KernwaardenOns team van ervaren medewerkers is in staat om snel tot de kern van de zaak te komen, oplossingsgericht denkend in een ontspannen en prettige sfeer. Als techniek onze tweede natuur is, is serviceverlening misschien wel onze eerste.


Meer over Ons Team..

Levertijden & VoorraadEen ruim aanwezige voorraad van alle genoemde productgroepen garanderen zeer snelle leveringen. Tevens is het mogelijk om voorraden op afspraak aan te leggen.Meer over Levertijden..

ProjectengineeringEngineering en montage voor uw projecten behoort eveneens tot de mogelijkheden. Dit gebeurt in eigen werkplaats door goed opgeleid en ervaren personeel.Meer over Projectengineering..

Technische OndersteuningWij vinden dat het niet alleen om het oplossen van uw probleem gaat, maar ook om de problemen op voorhand te voorkomen.Meer over Technische Ondersteuning..

De ToekomstZelf doen als het kan, hulp indien gewenst. Wij hechten zeer aan onze identiteit. Een no-nonsense aanpak met korte lijnen en snelle response op vragen uit de markt.


Meer over de toekomst..

WerkgebiedThink Global, Act Local. Wereldwijde inkoop, verkoopfocus op de Benelux.
Tegenwoordig is wereldwijde verkrijgbaarheid van de producten zeer belangrijk.


Meer over ons werkgebied..