Mens, Maatwerk & Techniek

Professionals in Flow & Fluid Technology

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

VSH  |  Sluit aan

VSH Fittings B.V. zit al meer dan 80 jaar in Nederland met haar eigen productielocatie. Van hieruit leveren ze door heel Europa én daar buiten hun leidingsystemen en appendages. VSH is altijd meegegaan in de ontwikkeling van de technieken.

Begonnen ze ooit met soldeerfittingen, daarna ontwikkelden ze knelfittingen en op dit moment produceert VSH al meer dan een decennium pressfittingen, technologie die het mogelijk maakt nóg sneller en betrouwbaarder een verbinding te realiseren.

Dynamisch, innovatief prestatie- en resultaatgericht zijn kernwoorden waar het binnen VSH dagelijks om draait. Op elk niveau zijn ze zich ervan bewust dat ze een vooraanstaande rol willen blijven spelen in de markten waar zij opereren. Dat betekent dat ze volop in beweging zijn om de groei van de laatste jaren door te blijven zetten in zowel binnen- als buitenland.

Hun assortiment aan fittingen en appendages voor installaties in de woningbouw, utiliteit, scheepsbouw, brandbeveiliging, OEM en industrie wordt continu uitgebreid met eigen innovaties. Daarnaast zoeken ze steeds naar vernieuwingen en verbeteringen van bestaande producten.

Met meer dan tachtig jaar ervaring en een schat aan kennis zijn ze uitgegroeid tot een betrouwbare partner. Niet voor niets is hun belofte: VSH sluit aan. Een belofte die elk van de circa 270 medewerkers binnen hun bedrijf waar wil maken.