Mens, Maatwerk & Techniek

Professionals in Flow & Fluid Technology

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Vesta  |  Pneumatiek ventielen en cilinders

Vesta is een pneumatiek producent uit Italië. Vesta onderscheid zich door kwaliteit te combineren met gedegen technische kennis. Zowel de vaardigheden van hun personeel als de toepassing van innovatieve tools zijn de belangrijkste peilers van hun succes. Het produceren van high-performance producten kan alleen tot succes leiden indien de beste grondstoffen worden toegepast en de uit te voeren bewerkingen met de hoogst mogelijke precisie worden uitgevoerd. Om deze hoge kwaliteit te kunnen garanderen wordt alles 100% getest.

Vesta Automation is een Italiaans bedrijf, opgericht in Rovigo in 1984, gespecialiseerd in componenten voor de industriële automatisering. Het Vesta assortiment omvat pneumatische cilinders, magneetventielen, single-en multi-batterij aansluitingen, persluchtverzorging en lineaire geleiding systemen. Onze primaire doelstelling is en zal altijd zijn om onze klanten de beste oplossingen te bieden. 100% van de productie is gemaakt in Italië: van ontwerp tot productie, worden alle producten volledig gemaakt in Italië. Met behulp van hoge kwaliteit materialen en hoge precisie machines kan Vesta van ad-hoc oplossingen tot een ​​volledig assortiment van standaard producten aanbieden, die voldoen aan zowel de Europese en niet-Europese markt. Stem geven aan verschillende behoeften is ons belangrijkste doel, altijd er naar streven de juiste oplossing voor elke klant te vinden. In  2014, vieren we de 30ste verjaardag van Vesta in de markt: 30 jaar geschiedenis van, ervaring, opleiding en verbeteringen.

De samenwerking tussen Vesta en Aim Fluid Control begon in 2002, met de noodzaak om een ​​aantal speciale producten voor de voedingsindustrie gestalte te geven. Tijdens de volgende jaren is deze relatie solide en duurzaam is geworden, omdat deze gebaseerd is op een stabiele start en goede gedeelde marktbesluiten. Uitgaande van speciale producten en de staandaard producten die aim Fluid Control stap voor stap heeft toegevoegd, zijn de twee bedrijven vandaag de dag een goed groeiende en winstgevende relatie. Het beantwoorden en actief te reageren op de behoeften van klanten is het voor Vesta en de producten van Vesta een toegevoegde waarde. Wij geloven sterk in het creëren van een solide relatie met klanten.Voor ons is dit de beste methode om een trouwe partnerschap die voor jaren stand houdt op te bouwen