Mens, Maatwerk & Techniek

Professionals in Flow & Fluid Technology

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

GT Trevisan  |  Pneumatisch actuators en accessoires

GT Trevisan, opgericht in 1963 door ingenieur Giovanni Trevisan, startte initieel met componenten voor pneumatische automatisering zoals magneet ventielen en lineaire pneumatische cilinders. Enkele jaren later is gestart met de productie van pneumatische aandrijvingen voor het automatisch bedienen van kogelkranen en vlinderkleppen. De productie van deze pneumatische actuators is tot hoofdtaak van GT Trevisan uitgegroeid. Daarnaast kan men ook voorzien in alle benodigde signalering- en bevestiging accessoires.

GT-Trevisan actuators, GT Attuatori te Cusago (Milaan Italië), opgericht in 1963 ontwikkeld, produceert en assembleert pneumatische actuators en accessoires voor bediening actuators. De GT-Trevisan produkten worden al sedert tientallen jaren wereldwijd toegepast. GT-Trevisan is een van de grootste producenten van pneumatische actuators.

De permanente verbetering van zowel productie als het kwaliteit management volgens ISO 9001 resulteren in een hoge betrouwbaarheid en functionaliteit van de GT-Trevisan producten. Misschien nog wel beter bekend als GT Actuator of als de BAR actuator. De kracht van het innoveren wordt gehaald uit de know how van onze marketeers, ontwikkeling, productie en verkoop medewerkers

Met moderne logistiek, intelligente voorraad houding en de competentie van onze verkoop organisatie aim fluid control te Son en Breugel in Nederland kunnen wij onze relaties ondersteunen met het beste advies, de beste keuze van de G.T. Attuatori producten en speciale, individuele op maat oplossingen.