Mens, Maatwerk & Techniek

Professionals in Flow & Fluid Technology

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

ESG-Valves  |  Perfect Valve World

ESG-Valves, opgericht in 2001, is gespecialiseerd in pneumatische kleppen en roestvrijstalen kleppen voor industriële midden- en lagedruk  vloeistofcontrolesystemen. De belangrijkste producten die zij produceren zijn pneumatische schuine zittingskleppen, wisselkleppen, pneumatische vlinderkleppen, kogelkranen, terugslagkleppen en filters. Wegens succes in hun eigen regio worden hun producten tegenwoordig ook op grote schaal geëxporteerd naar de VS en Europa.

Al hun producten zijn gemaakt volgens ISO 9001: 2008-gecertificeerde processen. De hoofdfabriek heeft een oppervlakte van 16.000 vierkante meter, meer dan 200 bekwame medewerkers en beschikt over 26 geavanceerde CNC-machines een eigen R & D- en productieafdeling. Ze hebben ook een strikte QC-team gebouwd met CMM uit Zwitserland en meters uit Japan en de VS. Dit verzekert nauwkeurige pasvormen van de ESG-kleppen en een consistente kwaliteit bij al uw bestellingen.

ESG-Valves biedt ook OEM-services voor verspaning, spuitgieten en investeringsgieten. ESG-Valves heeft zijn eigen gieterij die gespecialiseerd is in respectievelijk verven en investeringsgieten, zodat zij u zelfs de meest complexe producten kunnen leveren die u nodig heeft. ESG-Valves is al vele jaren leverancier van de gerenommeerde bedrijven ITT Corporation en EMERSON Motor.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de pneumatische kleppen en OEM-services van ESG-Valves.

ESG Valves  |  Serie 100

Vrijstroomafsluiter Serie 100

ESG Valves  |  Pneumatische Vrijstroomafsluiter Serie 100

Pneumatische Vrijstroomafsluiter (100-serie)
Grote doorstroming, lage weerstand, geen waterslag, de Y-vormige vorm zorgt voor een beter stromingspatroon en een stroomsnelheid die 30% hoger is in vergelijking met klepafsluiters. Lange levensduur door een zwevende klepzitting en zelfsmerende spindel. De volledig roestvrijstalen en zelfsmerende 360° verdraaibare stuurkop waarborgt een eenvoudige installatie en een goede chemische weerstand tegen de diverse media en de omgeving.

ESG Valves  |  Serie 200

Vrijstroomafsluiter Serie 100

ESG Valves  |  Pneumatische axiaal-afsluiter Serie 200

Pneumatische axiaal-afsluiter (200 serie)
Compacte structuur, roestvrijstalen behuizing, Geschikt voor elke montagepositie, snelle werking, grote doorstroming, lage drukverliezen, Perfecte afdichting, kan ingezet worden voor vacuüm van 740 mmHg. (Relatief vacuüm)

ESG Valves  |  Series 300

Vrijstroomafsluiter Serie 100

ESG Valves  |  Pneumatische vlinderklep Serie 300

Pneumatische vlinderklep (300-serie)
Laag stroomverlies, hoog rendement, lange onderhoudsvrije levensduur, nauwkeurige bediening, directe montage. Toepasbare vloeistoffen: EPDM-geschikt voor stoom en heet water, niet geschikt voor oliën, vetten, brandstoffen enz.

ESG Valves  |  Series 400

Vrijstroomafsluiter Serie 100

ESG Valves  |  Pneumatische kogelkraan Serie 400

Pneumatische kogelkraan (400-serie)
2-weg 3-delige roestvrijstalen 304 of 316 kogelkraan met dubbelwerkende pneumatische actuators, verkrijgbaar met schroefdraad (BSP, BSPT en NPT), geschikt voor vloeistoffen met drukken tot 6.9 MPa (1000psi) en temperaturen van -20 tot 180° C. Op verzoek zijn uitvoeringen met enkelwerkende pneumatische actuators beschikbaar.

ESG Valves  |  Series 500

Vrijstroomafsluiter Serie 100

ESG Valves  |  Terugslagklep Serie 500

Terugslagklep (500-serie)
Terugslagkleppen met een Y-patroon, swing type, wafer types, wafer swing types zijn
verkrijgbaar in RVS 304 en 316. De waferversies ook beschikbaar in een CS (Carbon Steel/koolstofstaal) uitvoering.

ESG Valves  |  Series 600

Vrijstroomafsluiter Serie 100

ESG Valves  |  Y-type filter Serie 600

Y-type filter (600-serie)
De y-type filters zijn vervaardigd uit roestvrij staal 304 of 316 met RVS 304-schermen en hebben PTFE-pakkingen die een goede chemische weerstand garanderen.
Drukbereik 5,5 MPa. Verkrijgbaar met aansluitingen met schroefdraadpoort of flenspoort.

ESG Valves  |  Series 700

Vrijstroomafsluiter Serie 100

ESG Valves  |  Druk reduceerventiel Serie 700

Drukreduceerventiel (700-serie)
Het ventielhuis is gemaakt van RVS 316 en is geschikt voor vloeistof en lucht.
Het ontwerp van de zuiger en het membraan verbetert de betrouwbaarheid van de drukhoudfunctie en vermindert de kans op lekkage.  De uitlaatdruk reageert direct op de drukregelingskamer wanneer de insteldruk verandert. Het drukhoudventiel reageert snel en past de druk nauwkeurig aan. Het overstortventiel (drukreduceerventiel) compenseert drukpulsaties en reduceert drukpieken.

ESG Valves  |  Series 800

Vrijstroomafsluiter Serie 100

ESG Valves  |  Thermodynamische Stoomtrap Serie 800

Thermodynamische stoomtrap (800-serie)
Kleine en compacte structuur, efficiënter, economische prestaties, energiebesparing met 40%, hoge duurzaamheid, eenvoudig te onderhouden.Toepassing: druppelpoten, stoomtracering, wasapparatuur.

ESG Valves  |  Series 900

Vrijstroomafsluiter Serie 100

ESG Valves  |  Pneumatische inregelafsluiter Serie 900

Pneumatische inregelafsluiter (900-serie)
Automatische aanpassing en werking, Geen mensen of apparatuur nodig,
Hoge gevoeligheid, drukverandering tot +/- 0,1 bar,
Afregelventiel met automatische schakelaar.