Mens, Maatwerk & Techniek

Professionals in Flow & Fluid Technology

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

EE Importeur aim fluid control

aim fluid control b.v. kan uit voorraad malleabel fitwerk leveren van EE. Een ISO genormeerd in Europa geproduceerd product van topkwaliteit. EE malleabele fittingen leverbaar in zowel thermisch badverzinkte als in zwart blank gepassiveerde uitvoering. Malleabele EE fittingen zijn toepasbaar in o.a. persluchtsystemen, ringleidingsystemen, hydraulische systemen, sprinklerinstallaties, brandstof systemen, water- en gas- en stoomleidingen, centrale verwarmingsystemen enz.

Producent EE-Malleabele Fittingen

De producent van dit product, gevestigd in Polen, is al meer dan 125 jaar actief in de productie van smeedbaar gietijzer. De fabriek, systematisch in de loop der jaren verbeterd, is voorzien van de meest moderne productie machines. Moderne technologische en ecologische processen en goed opgeleide engineers garanderen een hoogwaardig kwaliteits product volgens de nu geldende internationale normeringen.

Enkele kenmerken van EE-Maleabele draad Fittingen

  • Materiaal: smeedbaar gietijzer volgens PN-EN 1562 equivalent W40-05 volgens ISO 5922
  • Productie: volgens PN-EN 10242 en ISO 49
  • Draad: volgens PN-ISO 7/1 en PN-ISO 228/1
  • Afmetingen:van 1/4”tot 4”
  • Oppervlaktebehandeling:zwart blank gepassiveerd of thermisch badverzinkt
  • Werkdruk:2,5 MPa (25 Bar) bij -20°C tot +120°C 2,0 MPa (20 Bar) bij -20°C tot +300°C

EE Malleable Draadfittingen

Wanneer de kwaliteit vereist wordt, adviseren wij EE malleable fittingen. EE fittingen voldoen volledig aan de eisen van EN 10242. De hoge kwaliteit van het gietwerk en een accurate afwerking van de producten maken dat EE malleable fittingen staan voor een kwaliteitsproduct, dat volledig voldoet aan de ISO-normen en de Europese EN-normen voor de malleable fittingen. In Europa geproduceerde fittingen uit wit smeedbaar gietijzer maken het kwaliteitsproduct dat uitstekend bij het imago van aim fluid control past. Het brede assortiment verbindingssystemen hebben wij voor u op voorraad liggen in zwart en thermisch verzinkt.

Elk gegarandeerd lekvrij systeem begint met het juiste materiaal, wij zouden het op prijs stellen u hiermede van dienst te zijn.