Mens, Maatwerk & Techniek

Professionals in Flow & Fluid Technology

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Burkert  |  Fluid Control Systems

Burkert is een vooraanstaand wereldwijd ontwikkelaar en leverancier van meet- en regeltechniek toegepast in de beheersing van gas- en vloeistofstromen. Het uitgebreid pakket bevat sensoren, regelkleppen, pneumatische kleppen, solenoids, membraanventielen en regelsystemen en is daarmee op vrijwel elk denkbare plek toepasbaar.

Burkert Wereldwijd

Bürkert heeft wereldwijd ruim 35 vestigingen. Tevens werkt Burkert samen met een ruim netwerk van distributeurs en partners, wat betekent dat Burkert dicht bij de klanten staat. Deze wereldwijde aanwezigheid staat garant voor support en full service aan alle klanten die Burkert producten benodigen. In elk land ter wereld!

meer info...

Burkert Producten

Oplossingen en volledige systemen: De producten en systemen van Bürkert kunnen worden ingezet daar waar vloeistoffen of gassen gemeten, gecontroleerd en geregeld moeten worden. Ongeacht of de toepassing vullen, niveau, flow, druk of temperatuur is, we hebben een oplossing en een uniek ruim productgamma, waaronder magneetventielen, procesventielen en analytische ventielen, pneumatische bediening, sensoren en regelaars.

meer info...