Mens, Maatwerk & Techniek

Professionals in Flow & Fluid Technology

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

ASCO  |  Fluid Automation

Als u op zoek bent naar een kwaliteits product dan biedt ASCO de oplossing. Of u nu werkzaam bent in de Oil & Gas-, de Fluid Automation-, Medisch & analytisch- in de Automotive- of de Voedingsmiddelen industrie. Voor elke toepassing heeft ASCO een oplossing. Van volledig op uw eisen toegespitste ventieleilanden tot een eenvoudige magneet afsluiter. Leg uw probleem voor aan de binnendienst van Aim Fluid Control. Zij zullen u, eventueel in samenspraak met de engineers van ASCO, adviseren wat de beste oplossing is.

Medisch en analytisch

De sturing van gassen en vloeistoffen speelt een belangrijke rol in medisch-technische apparatuur en draagt bij aan de kwaliteit van de patiëntenzorg en het bijbehorende comfort. Analytische apparatuur is een belangrijk onderdeel van de medische biologie om nieuwe therapieën te ontwikkelen.

meer info...

Procesindustrie

De procesindustrie is een dynamische tak van industrie en hiertoe worden een hele rij sectoren gerekend. Denk daarbij aan chemie en petrochemie, voedingsmiddelen, papier en kartonnage, energieopwekking, metaalproductie, milieutechniek en...

meer info...

Fluid automation

U bent op zoek naar de beste oplossing om kwaliteitsproducten met een hoge betrouwbaarheid in de markt te zetten. Fabricage, assemblage, kwailteitscontrole, verpakken ... dienen zo efficiënt mogelijk te worden uitgevoerd om de beste producten tegen de beste prijs te produceren.

meer info...