Mens, Maatwerk & Techniek

Professionals in Flow & Fluid Technology

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Disclaimer

 

Algemeen

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van aim fluid control aimparts en de geleverde diensten van aim fluid control.

aim fluid control behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van aim fluid control. Zonder schriftelijke toestemming van aim fluid control is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopieren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

aim fluid control aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

Beperking aansprakelijkheid

aim fluid control besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. aim fluid control is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal aim fluid control een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.